Ben je ook een fan van dansen en wil je lid worden van Dansfans? Dan moeten we een kleine contributie vragen. In het verleden was lidmaatschap gratis, maar de financiƫle voordelen die we onze leden aan kunnen bieden via onze partners zijn exclusief. We werden daarom gewezen op het feit dat gratis lidmaatschap niet exclusief is en om onze partners niet te verliezen, kozen we ervoor om een klein bedrag te vragen. Op dit moment kost lidmaatschap 10 euro per jaar.

 

Wat krijg ik daarvoor terug?

karambacasinoAlle leden kunnen gebruikmaken van alle services van onze partners, met interessante kortingen. Dit is allemaal beschreven in de welkomstmail die we versturen zodra we de eerste betaling voor lidmaatschap ontvangen hebben. Daarnaast hebben we regelmatig bijeenkomsten, feesten en evenementen. Onze leden kunnen voor een klein bedrag hier langskomen om een leuk feest mee te maken.

 

Dankzij onze partners kunnen onze leden er ook voor kiezen om zelf een feest op te zetten. We kunnen daarbij alles voor je regelen. Het feest zelf, muziek, catering en de zaal. Alle elementen zijn met grote kortingen te regelen waardoor je een feest op kunt zetten zoals je dat altijd al wilde, maar nooit het geld voor had!

 

Contact opnemen

Via de website kun je contact met ons opnemen, zodat we je inschrijving kunnen verwerken. Wil je eerst een keer komen kijken? Laat dit dan weten via het contactformulier. Aangezien we een beperkt maximaal aantal gasten in de zaal mogen hebben op een moment, moeten we van tevoren weten of je wilt komen en hoeveel mensen je mee wilt nemen. Dit kost je overigens niets, we heten je graag welkom zodat je eens rustig rond kunt kijken of onze community iets voor jou is, of dat het net niet is waar jij naar op zoek bent.

Contact opnemen kan dus ook tijdens de feesten zelf. Ken je iemand die lid is, dan is het makkelijkst om via deze persoon contact te zoeken. In het verenigingsblad staat alle contactinformatie van alle medewerkers, zodat je direct een aanmelding kunt doen.

Ben je al lid en heb je vragen over een feest, of heb je een uitgelezen kans waarvan wij echt op de hoogte moeten zijn? Neem dan direct contact op met Karim. Hij heeft alle informatie en is beheerder van het geld, en heeft daarmee de beste inzichten in eventuele samenwerkingen en mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners zodat we ons netwerk verder uit kunnen breiden. Deze partners moeten zich wel in Belgiƫ bevinden, we hebben nog geen interesse in internationale expansie omdat we eerst een sterke community op willen zetten met een overzichtelijke structuur en wat minder medewerkers, zodat we beter bij kunnen sturen wanneer er iets verkeerd gaat.