Toen we lid nummer 10 mochten verwelkomen, besloten we dat het tijd was voor een feest. Binnen ons netwerk konden we al snel een zaal vinden die we goedkoop konden huren en ook de catering was binnen de kortste keren geregeld. Ruim 80% van alle leden kwam opdagen op het feest, waardoor het direct een leuk evenement werd. Er is veel gedanst, gepraat en tegelijkertijd zijn er veel ideeën gemaakt voor de toekomst. Leuke ideeën, spannende opzetten en vooral een toekomstvisie voor Dansfans.

 

Maandelijks terug laten komen

Onder andere werd er besloten om de feesten maandelijks terug te laten komen. Het grote succes en de gezelligheid zorgden ervoor dat iedereen doorging tot in de late uurtjes. Een klein bedrag voor de entree werd door alle leden goedgekeurd en in het blad van de vereniging kun je de exacte data vinden. We willen het aantal zalen dat we hiervoor gebruiken in de toekomst nog uitbreiden, zodat alle leden een keer het geluk hebben dat zij niet zo ver hoeven te reizen.

Wil je ook naar een van de maandelijkse feesten komen? Houd er dan rekening mee dat je je hiervoor aan moet melden. Als u lid wilt worden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We hebben honderden leden en het aantal groeit nog steeds wekelijks. Aangezien de gemeente en brandweer regels opgesteld hebben voor het maximaal aantal mensen dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn, moeten we hier dus op voorhand rekening mee houden. Er mogen 250 mensen in de zaal zijn op hetzelfde moment!

 

Meer evenementen

Tijdens het praten met onze leden hebben we gemerkt dat er veel vraag is naar thema-avonden. We hadden het idee dat dit goed ingedekt werd door de partners binnen de vereniging, waar vaak feesten te vinden zijn met een bepaald soort dans of een ander thema. Dat bleek niet het geval. Er was namelijk vooral vraag naar themafeesten waarbij de leden zelf aanwezig zouden kunnen zijn, het echte gevoel van een community. Bekende gezichten maken een feest nou eenmaal een stuk leuker en daarom heeft de vereniging besloten om hier gehoor aan te geven.

We zijn op dit moment net uit de verkennende fase gekomen en hebben de mogelijkheden, opties en prijzen in kaart gebracht. Deze zullen we op korte termijn naar de leden communiceren, zodat de leden aan kunnen geven in hoeverre er nog interesse is tegen de randvoorwaarden die we gevonden hebben.

karambacasinoHet idee is om de themafeesten parallel te laten lopen aan de maandelijkse feesten. Dat betekent dat halverwege de maand het maandelijkse feest gehouden wordt en dat we voor de themafeesten bijvoorbeeld het begin van elke maand nemen, om zo een gezonde spreiding te hebben in het aantal feesten. Wanneer een feest samenvalt met een feest van een partner, zullen we bekijken waar de meeste animo voor is. Dit doen we om te voorkomen dat we straks met een feest zitten waar minder dan vijftig mensen op aanwezig zijn, omdat dit natuurlijk niet de bedoeling kan zijn.

 

Wil je je aanmelden voor een van de feesten, dan kun je het contactformulier hieronder gebruiken. Je kunt ook direct een WhatsApp bericht naar Karim sturen, het telefoonnummer dat je daarvoor kunt gebruiken, staat uiteraard in het blad dat maandelijks rondgestuurd wordt, geprint of digitaal.